Mag het
iets
meer
zijn?

Ontdek een nieuwe wereld van fijn vlees.

Ontdek 1001 variaties van vlees.

En weet wat je eet. Dan proeft het eens zo goed.
Puur, vers en fijn vlees. Dat is de basis. Recht van de boeren die samen met hun koeien en varkens op het veld staan. Met veel liefde en respect voor hun beesten. Zelf laten we niets verloren gaan. Een wijntje, bijgerecht en kaas om het af te maken? Als amateurchefs geven we graag tips en vinden we maandelijks nieuwe recepten uit. Als slagers beleven we plezier aan ons vak. Een dikker plakje, specialleke of iets uitproberen? Je zegt het maar.

Welkom!

Thomas de Ceuster
Meester slager

Van vlees en bereide schotels tot wijn, alles voor een lekkere tafel

Vers vlees & panklare producten

Een aanbod om u tegen te zeggen. Hier vind je het alfabet van fijn vlees, vee en wild, alle mogelijke stukken, in alle mogelijke vormen.

Charcuterie, Kazen & Salades

Verandering van spijs doet eten. Bij ons vind je alles om je boterham elke dag anders aan te kleden.

Bereide Gerechten

Wat eten we vandaag? Kijk onderaan voor een gemakkelijk antwoord op de vraag. 
Kies uit meer dan 25 bereide gerechten. Opwarmen en klaar.

Dranken

De juiste wijn maakt het af. Nicky Verlinden selecteert voor ons de wijn waarbij het vlees helemaal tot zijn recht komt.

Elke dag een feest,
elke dag een promotie

Lockdowns, Brexit, klimaatopwarming… in deze chaotische wereld is het fijn om nog enkele vaste waarden te hebben. Zo is maandag varkenskotolet- en steakdag, dinsdag gehakt- en worstendag … Voor elke dag van de week hebben we een promo, een stuk vlees om naar uit te kijken.

Maandag

3 + 1 varkenskotelet of varkenssteakje
Verse dagsoep

Dinsdag

Gehakt & worsten 750g + 250g gratis
Verse dagsoep

Donderdag

Alle hamburgers 3 + 1
Verse dagsoep

Vrijdag

Loze vinken 3 + 1
Verse dagsoep

Zaterdag

Verse dagsoep

Onze Reepjes & Specials

Laat thuis van werk en daarna avondschool? Reepjes. Drukke dag en geen zin om te koken? Reepjes. Snel en lekker eten zonder in te boeten op smaak? Dat doe je met de reepjes van Hemiksem. Opwarmen in de pan. Nog wat rijst of een tortilla en klaar is kees. Snel maar nooit saai, de variaties zijn eindeloos.

Contacteer ons

Heb je een vraag over een van onze maaltijden of recepten? Of wil je iets opzij laten leggen? Geen probleem. Geef ons een belletje en we helpen je graag.

Slagerij Thomas
Gemeenteplaats 58
2620 Hemiksem

Spaar punten met Joyn

We willen je graag beter leren kennen en ontdekken hoe we je kunnen blij maken. Daarom houden we het simpel om bij ons punten te sparen. Met de Joyn app of kaart kan je bij meer dan 7.500 handelaars terecht en spaar je dus ook bij ons voor een extraatje. Meer info op www.joyn.eu.

JOYN